Lenge til Jul!

 

Det er fortsatt lenge til Jul, men ikke hvis du vil lage et drømmehus av pepperkakedeig!

 Disse laget jeg i fjor, og i år vil jeg holde kurs i september/ oktober.

Det største laget jeg med mal fra boken "Knas", det lille laget jeg mal til selv,  men fikk hjelp av min dyktige mann, som er tømrer, til å få perfekt vinkel på oppløftet.

Kursene holder jeg hjemme hos deg, hvor du inviterer 5-7 venninner,  varighet ca 4 timer. Ta kontakt ved interesse:)

Ha en fin dag, Cathrine

#pepperkakehus #jul #bake #bakekurs #kurs

 

 

 

 

4 kommentarer

Tiffany Gnaly

21.05.2014 kl.11:50

Det er sååå lenge til jul :) haha. Sommeren må nytes først syntes jeg! Men pepperkaker er jo så gode! :)

Cathrine

21.05.2014 kl.13:26

Tiffany Gnaly:
Ja ikke sant, veldig gode! Sommeren er mer en velkommen, men gleder meg til pepperkakehus-kurs. Med litt eksta tid til å øve seg på for deltakere, er dette en super tid til å melde seg på kurs:) ....vel, litt i tidligste laget da, innrømmer det;)

Lene Skjønhaug

21.05.2014 kl.13:41

Men du skal vel bake litt annet i mellomtiden, kjenner jeg deg rett! ;)

Cathrine

21.05.2014 kl.13:45

Lene Skjønhaug:
Det skal jeg Lene, du kjenner meg helt rett!!:) Neste fredag har jeg bestilling på en bryllupskake, og en kake med IPhone i marsipan. Macroner står som neste søtsak på listen;)

Skriv en ny kommentar

Cathrine

Cathrine

40, Fet

Jeg heter Cathrine, og bor i Fetsund sammen med min kjære mann, og to gutter på 6 og 15 år. Jeg elsker å bake, og ønsker å dele med dere bilder og kakeopplevelser. Jeg holder også kurs, så med tiden vil jeg gjerne dele både tips og teknikker. Da jeg har huset fullt med gutter, og er underernært på rosa, håper jeg at jeg kan få tilfredsstilt noen av mine, og kanskje dine, sukkersøte behov her på bloggen:) Da det er en kjensgjerning at det ikke alltid går som planlagt med kaker, og at kjøkkenet til tider ser ut som en krigssone, vil jeg også rette fokuset på virkeligheten bak en "perfekt" kake!!;) For bestillinger, og kurs, ta kontakt på mail. cathrine.boyesen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits