Seier over rundstykkene, 1-0 til meg!!



Er det ikke ergerlig, og irriterende når all jobben er gjort,  alle rundstykkene ligger

på brettet, og de kommer ut igjen ferdigstekt....... og ingen er like!!? 

 

 Hverken i form eller størrelse...?!?&#:(    

 

Noen mener at dette er noe av sjarmen, og det er det jo også.... men det er så fint å kunne

servere lekre, identiske, fristende perfekte rundstykker!!;)



Dette bildet la jeg ut sist gang denne oppskriften ble brukt.... slik så de ut, alle sammen.

Hverken fancy, fristende, like store, eller like i fasongen.. Ingen!!!

 Men veeeldig gode!!:)

Oppskrift:  http://imagineacake.blogg.no/1405008614_eventyrlige_frokostbr.html

 

 

Hadde man fyrt opp med en bøtte mer mel, så hadde jo problemet vært løst. Da kunne man

knadd og eltet for hånd, og delt opp med kniv, og trillet perfekte rundstykker..

.....men man vil jo ikke ha en deig som er hard av mel, og hvor resultatet kan ta livet av en død mann...

Vi ønsker jo lette, og luftige rundstykker, uten alt for mye mel som tynger deigen.

Forresten hadde jeg glemt å pensle de med egg, derfor den kjedelige blasse fargen!

 

Nok om det! Sett meg lei på dette.. Jeg har denne gangen seiret over deigen (igjen)!

Jeg fant frem mange ildfaste små former, og fylte alle opp med 80 gram deig, og gjett??

 

 Alle kom ut av ovnen, like store (nesten), og perfekte:)

For ikke å glemme hvor saftige, og myke de ble, med perfekt penslet farge på skorpen.



Hjerteformene er ildfaste, mens papirformene er fra Søstrene Grene:)

Her i huset er det slutt på leie rundstykker på en stund... Det blir garantert kuvertbrød

i pappir og former:) Jeg vant denne omgangen;)

 

Ha en  god dag:)

 

 

 

#rundstykker #brød #kuvertbrød #muffinsformer



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cathrine

Cathrine

41, Fet

Jeg heter Cathrine, og bor i Fetsund sammen med min kjære mann, og to gutter på 6 og 15 år. Jeg elsker å bake, og ønsker å dele med dere bilder og kakeopplevelser. Jeg holder også kurs, så med tiden vil jeg gjerne dele både tips og teknikker. Da jeg har huset fullt med gutter, og er underernært på rosa, håper jeg at jeg kan få tilfredsstilt noen av mine, og kanskje dine, sukkersøte behov her på bloggen:) Da det er en kjensgjerning at det ikke alltid går som planlagt med kaker, og at kjøkkenet til tider ser ut som en krigssone, vil jeg også rette fokuset på virkeligheten bak en "perfekt" kake!!;) For bestillinger, og kurs, ta kontakt på mail. cathrine.boyesen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits